2012. március 28., szerda

Milyen tortát süssek?

Azon gondolkozok,hogy milyen tortát süssek az oviba Boglárka születésnapjára,ahol is 26 gyereket kell megkínálni, az óvónéniket és a dadákat?

Eredetileg barbis tortát akart Bogi az oviba. De azt nem lehet úgy felvágni,hogy mindenkinek jusson egyformán. Igy, maradhatna egy négyzet alakú tavaszi torta, sok-sok virággal tarkítva. Alapszíne lehetne fehér,sárga vagy zöld rajta virágokkal.

Eddig ahány születésnap volt megtartva Bogiék csoportjában, az ünnepelt vidd mindenkinek egy készen vásárolt dobozos pudingot vagy egy-egy csokit. Úgy gondolom legalább egyszer az oviba,becsületesen meg lehet ünnepelni tortával is az ünnepeltet,nem egy hétköznapi apróságokkal. Szívesen megcsinálom,szívemet-lelkemet beleteszem.

Ötletet,véleményt tudnátok javasolni?

2 megjegyzés:

  1. Hajni, én vittem hercegnőtortát is, és megoldották az elosztását. Tény, hogy jó nagy kell, hogy legyen, az enyém több volt, mint 4 kiló.
    Most már nem szabad vigyünk házi tortát, ezért mérgemben Borónak meg sem ünnepeltük ott a szülinapját. Most Krisztának lesz, és még mindig dúlok-fúlok magamban (bár természetesen, megértem az óvoda döntését), de azt hiszem, marad a vett torta. Vagy valamilyen apróság, tényleg! Mondjuk, az a dobozos puding, az eléggé gáz, mert abban az égvilágon semmi természetes nincs, de hiába, a bolti dolgokkal szinte mindegyikkel ez a helyzet.
    Jó tortakészítést. Nálam szétnézhetsz, van néhány tortaöltet...:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen az ötletet:)Nálunk most ez az első alkalom Bogiéknál,hogy megtartják a születésnapot a csoportban. Vihetünk házi tortát,akár boltit is. Jogos a felháborodásod,hiszen jobb ha a szívünket beletesszük a tortakészítésben is:)
    Puszi

    VálaszTörlés